Basisdimensies van de poort met aandrijving 24 890CZK.

Menu

  • Wie zijn wij? Garagedeuren Ing. Tauchman & zoon is een klein familiebedrijf, dat zich sinds 1997 bezighoudt met poortsystemen van de Duitse firma NIEMETZ uit Beieren. De sectionale garagedeuren behoren tot onze kernactiviteit. Vervolgens zijn wij gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van diverse uitvoeringen toegangspoorten (openslaande, schuivende en zelfdragende ), hekwerken, slagbomen en overige terreinafzettingen. De afstandsbediening voor de aandrijving van genoemde systemen wordt standaard meegeleverd.
    Een van onze andere activiteiten is de installatie van zonne-energie systemen van de firma Viessmann.
    Omdat kwaliteit en tevredenheid van de klant bij ons hoog in het vaandel staan, voeren wij onderhoud en tussentijdse afstelling van de door ons geleverde en geïnstalleerde systemen uit. Onze betrouwbare en snelle service strekt zich uit tot het gebied in een straal van 50 km van Turnov, d.w.z. de steden: Turnov, Liberec, Jablonec nad Nisou, Železný Brod, Tanvald, Harrachov, Vysoké nad Jizerou, Jilemnice, Semily, Lomnice nad Popelkou, Nová Paka, Jičín, Mladá Boleslav, Mnichovo Hradiště, Podkrkonoší, Krkonoše a Český Ráj, Hradec Králové, Pardubice evenals de nabije omgeving van Praag.
    Een bijkomend voordeel is dat communicatie met ons ook in het Nederlands mogelijk is. Jan Tauchman (zoon) is sinds 2003 regelmatig werkzaam in het Westland (Onderhoudsbedrijf Jan Tauchman - KvK nr. 27282155).  
    Meer gedetailleerde informatie evenals de fotogalerie kunt u vinden op onze website www.tauchman.eu . Of neem telefonisch contact op met Jan Tauchman – gsm nr. :+420 732 283 203
mapa regionální působnosti

©2010 Garážová vrata ing.Tauchman a syn | Created by: Tomáš Láska | Laatste update 19.6.2010 10:35